Aybitak

Danışmanlık

İleri Malzeme ve Malzeme Teknolojileri Danışmanlığı

İleri Malzeme ve Malzeme Teknolojileri Danışmanlığı

AYBİTAK, malzeme grupları ve özelikle metalsel malzeme gruplarının üretiminde ve özelliklerinin geliştirilmesinde tüm dünyadaki son teknolojileri takip edip, bu teknolojilerin ülkemizde bilinirliğini ve bu teknolojiler ile üretilmiş malzemelerin endüstriyel uygulamalarda ne gibi sonuçlar doğuracağı üzerine “İleri Seviye Danışmanlık ve Eğitim” hizmetleri düzenlemektedir.

 

Yeni teknolojiler ve bu teknolojiler ile üretilmiş yeni malzemeler hakkında verdiği bu ileri seviye danışmanlık ve eğitimler sonucunda ülkemiz sanayinde kullanılan teknoloji ve malzemelerin daha verimli ve etkin kullanımına katkı sağlamaktadır. Böylece tüm dünyada mevcut son teknolojiler ve bu teknolojilerle üretilen malzemeler hakkında ülkemizin dünyaya bilgi ve uygulama düzeyinde entegre olmasını sağlamaktadır.

 

AYBİTAK üstlendiği misyon gereği ülkemize yüksek katma değer yaratmak için Malzeme Bilimi ve Malzeme Teknolojileri ile ilgili aşağıda belirtilen alanlarda "İleri Seviye Danışmanlık ve Eğitim” hizmetleri vermektedir.

 

İleri Seviye Malzeme Bilimi, Malzeme Karakterizasyonu Malzeme Tasarım Ve Seçimi

İleri Seviye Malzeme Bilimi Uygulama Teknolojileri Ve Malzeme Proses İlişkisi 


Danışmanlık Talepleriniz İçin Tıklayınız

Fikri temelleri 2010 yılında atılan ve bu yıllarda daha çok eğitim ve danışmanlık hizmetleriyle çalışmalarına başlayan, toplumumuzun eğitim kalitesinin artmasına ve ülkemizin sürdürülebilir endüstriyel gelişmesine hizmet eden, bilim ve teknoloji alanlarında yenilikçi, yönlendirici, katılımcı ve paylaşımcı bir kuruluş olma vizyonunu benimseyen AYBİTAK Bilim ve İleri Teknolojiler Araştırma Geliştirme, araştırma, geliştirme ve inovasyon yetkinliklerini kullanarak bilim

detay
İrtibat Bilgileri
Adres

Gümüşpınar Mah. Atatürk Cad. Zühre Sok. Gazoğlu İş Merkezi No:4 Kat:2 34880 Soğanlık-Kartal İstanbul

Telefon

Tel: +90 216 451 31 16 Gsm: +90 532 407 57 65

Email

aybitak@aybitak.com

detay